Buro Overhoop | Voor een duurzame aanpak van eenzaamheid

Over ons

Josja Biessen en Jeanine Sinke zijn de oprichters van Buro OverHoop en zijn beiden specialist eenzaamheid.
In onze eigen bedrijven zagen wij telkens dezelfde problematiek. Onafhankelijk van elkaar groeiden we van een aanpak op individueel niveau naar het trainen van professionals en vrijwilligers. We besloten in Buro OverHoop onze krachten te bundelen.
Josja met een achtergrond in de woningcorporatiewereld en een master NLP, creatieve ontwikkelaar, warme verbinder en docent/trainer binnen de post hbo-opleiding van Faktor5.
Jeanine met een achtergrond in zorg en welzijn en een opleiding in oplossingsgericht werken, een praktijkgerichte, pure netwerker en zorgvuldige organisator.
Wat ons verbindt is onze passie om de last van eenzaamheid te verminderen, dit doen we door organisaties, professionals en vrijwilligers wegwijs te maken in kennis en goede technieken bij eenzaamheid. Zodat zij mensen met last van eenzaamheid het beste kunnen ondersteunen.
Vanuit onze waarden werken we graag met elkaar en met jou samen op een integere en professionele wijze waarbij groei en zelfredzaamheid de uitkomst is.
Jeanine heeft helaas onlangs moeten besluiten haar werkzaamheden voor nu neer te leggen om gezondheidsredenen. Josja zet vanuit onze visie de duurzame aanpak voor organisaties en gemeenten voort. Meer informatie over de mogelijkheden voor trainingen vindt u ook bij Biessonder.
Alle rechten voorbehouden © , Buro Overhoop.
Huisstijl en illustraties door Webklaar | Website ontwerp, beheer en onderhoud door LinQxx.